Stald H
Kontakt
Stald H
Kontakt

Velkommen til stald h

Johan

Velkommen til vores stald!

Stald H er en lille hestestald, hvor kvaliteten er meget vigtig. Da vi kun har få heste, kan vi ”behandle” hver hest som et individ. I stalden har vi Friesere og KWPN-heste. Vi kan tilbyde opstaldning, mønstring, træning og salg af heste. Vi har også selv nogle avlsheste i stalden.

Ejer af stald H er Johan Huitema. Johan er født i Friesland, Holland og har boet i Danmark siden 2002. Fra april 2007 bosat på Kærsholmvej 21 i Grumstrup mellem Århus og Horsens. Johan er uddannet som landbrugsingeniør og har bestået kurser i et, to og flerspandkørsel, hestebedømmelse og træning.

Om os: Vores familie har i flere generationer haft erfaring med heste, specielt Frieser- avls og køreheste. Vi har selv haft heste i over 30 år.

Karen

Karen blev færdiguddannet som dyrlæge i 1995. Allerede i studietiden interesserede Karen sig meget for ernæring og fodring.

Karen har arbejdet 11 år i blandet praksis flere steder i landet.

Dyrenes ve og vel ligger Karen stærkt på sinde. Alle dyr skal leve under ordentlige forhold og dermed have gode betingelser for god trivsel og god livskvalitet. Derfor har Karen også arbejdet på Veterinærrejseholdet inden for dyreværn.

Karen har mange års erfaring i ridning og kørsel.

Stald H

Kærsholmvej 21, Grumstrup

8732 Hovegård

0045-61544617

johanstaldh@mail.dk

Vi er åben efter aftale

Bricksite logo| MADE FOR FREE WITH

BRICKSITE